ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
2311259430

έπιπλα γραφείου

ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Διαμορφώστε το γραφείο σας ώστε να είστε πιο παραγωγικοί και να εκφράζει την προσωπικότητα σας. Επιλέξτε γραφείο , συρτάριερα  για να αποθηκεύετε τα αγαπημένα σας και μια αναπαυτική καρέκλα γραφείου ώστε να μπορείτε να εργάζεστε άνετα. Θα μπορούσατε να δείξετε τη συλλογή από τα πούρα και τα ποτά σας σε κάποια βιβλιοθήκη ή ένα μπαρ ώστε να εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες σας. 

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Το τελευταίο στάδιο στη διαμόρφωση ενός γραφείου είναι διακόσμηση. Ανακαλύψτε τις κατηγορίες και εμπνευστείτε.

 

φωτισμός ραφείου

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Επιλέξτε το κατάλληλο φωτιστικό για το γραφείο σας ώστε να μην κουράζονται τα μάτια σας και να έχετε ένα σωστό φωτισμό για όλη τη διαρκεία της εργασίας σας.

Έπιπλα Γραφείου – Έπιπλα Επαγγελματικών Χώρων

Ο εργασιακός χώρος αποτελεί για όλους μέρος που καθημερινά περνούν πολλές ώρες. Η πολύωρη παραμονή σας στην εργασία σας για να είναι άνετη και ευχάριστη, αλλά και να ευνοεί την παραγωγικότητά σας πρέπει να συγκεντρώνει πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Η Design Plus συνεργάζεται με ανθρώπους που ειδικεύονται στην εύρεση τρόπων που θα καταστήσουν το περιβάλλον εργασίας ιδανικό, διαθέτοντας έπιπλα γραφείου που ξεχωρίζουν. Στους εκθεσιακούς μας χώρους μπορείτε να βρείτε: γραφεία, συρταριέρες γραφείου, βιβλιοθήκες, ντουλάπια γραφείου, καρέκλες γραφείου, τραπέζια συνεδριάσεων, πολυθρόνες και καρέκλες συνεργασίας, καναπέδες γραφείου, φωτιστικά γραφείου, παντός τύπου αξεσουάρ γραφείου, Για τα έπιπλα γραφείου και για όλα μας τα είδη διατηρούμε προσιτές τιμές, επιτυγχάνοντας τον ιδανικό συνδυασμό ποιότητας, στυλ και κόστους!