ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2113331600

Διαθεσιμότητα
Χρώμα
Τιμή
Εταιρεία
< Αγόρασε Ανά Κατηγορία >

HIGHLIGHTS

Συχνές ερωτήσεις για έπιπλα εξωτερικού χώρου

Έπιπλα εξωτερικού χώρου από DesignPlus

Τα έπιπλα εξωτερικού χώρου DesignPlus διαθέτουν όλα όσα χρειάζεστε για να διαμορφώσετε τον κήπο ή το μπαλκόνι. Είτε επιλέξετε σαλόνι είτε τραπέζι φαγητού, τα μοντέρνα και ιδιαίτερα έπιπλα εξωτερικού χώρου είναι βέβαιο ότι θα αλλάξουν τη διάθεση σας. Από τον ιδιαίτερο σχεδιασμό Ιταλικού design με εγγύηση έως τα ανθεκτικά υλικά τα οποία είναι φτιαγμένα τα καθιστούν ιδανικά έναντι των περισσότερων καιρικών συνθηκών.  

Πώς να καθαρίσετε τα έπιπλα εξωτερικού χώρου

Όλα τα έπιπλα εξωτερικού χώρου είναι εύκολο να καθαριστούν και να συντηρηθούν, έτσι ώστε ο κήπος ή το μπαλκόνι σας να παραμένει όμορφο για τα επόμενα χρόνια. Ο Οδηγός φροντίδας και καθαρισμού επίπλων εξωτερικού χώρου διαθέτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να διατηρείτε τα μαξιλάρια ζωντανά και τα πλαίσια ανθεκτικά και κομψά. Για να διατηρήσετε πραγματικά τα έπιπλα σας σε όλες τις καιρικές συνθήκες, φροντίστε να προμηθευτείτε καλύμματα επίπλων βεράντας, ώστε να μπορείτε να προστατεύσετε την επένδυσή σας από τον άνεμο, τη βροχή και άλλα απροσδόκητα καιρικά μοτίβα.

Ποιο είναι το καλύτερο υλικό για έπιπλα εξωτερικού χώρου;

Σας ακούμε: θέλετε τα έπιπλα του κήπου να είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και μαξιλάρια που πλένονται εύκολα. Γι αυτο το λόγο προμηθευόμαστε συλλογές  είτε αλουμινιού ειτε ξύλου teak ,είτε μασιφ ξύλου για να σας προσφέρουμε κατι που έχει διάρκεια στο χρόνο. 

Τα έπιπλα από Rattan διαρκούν σε εξωτερικούς χώρους;

Ενώ το rattan είναι ανθεκτικό και φυσικό υλικό, αφήνοντας τα έπιπλά σας όλο το χρόνο και κατα τη διάρκεια του χειμώνα σε εξωτερικό χώρο μπορεί να αυξήσει τη φθορά και να απειλήσει τη συνολική ανθεκτικότητα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τις οδηγίες φροντίδας και καθαρισμού του προϊόντος για να διασφαλίσετε ότι θα διαρκέσει στο χρόνο.

cs-cart licenses, cs-cart add-ons