ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2113331600

Price Heroes
Διαθεσιμότητα
Χρώμα
Υλικό
Τιμή
Εταιρεία
Σχήμα

Κρεμάστρες Τοίχου

1.707,00 1.110,00
ΜΗΚΟΣ: 130εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 40εκ, ΥΨΟΣ: 50εκ, 2 έτη
"Από το παλιό να κάνεις καινούργιο" - σύμφωνα με αυτόν τον απλό βασικό κανόνα, οι παλιές πεταμένες ψαρόβαρκες μετατρέπονται σε χειροποίητα ατομικά έπιπλα, τα οποία εμπλουτίζονται με εξαρτήματα από παλιό μέταλλο. Αυτό το πολύχρωμο σετ από λακαρισμένες σανίδες δαπέδου είναι μια πανδαισία για τα μάτια με τα σκόπιμα σημάδια χρήσης και το shabby chic φινίρισμα με λάκα. Ένα χαμηλό ντουλάπι παπουτσιών προσφέρει χώρο για περίπου 8 ζευγάρια παπουτσιών και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πάγκος σε σύντομο χρονικό διάστημα για να διευκολύνει την τοποθέτηση των παπουτσιών. 2 πάνελ για παλτό για τα σακάκια σας ολοκληρώνουν το σετ. Κάθε κομμάτι σε αυτό το σετ σανίδων δαπέδου είναι μοναδικό. Με τον συνδυασμό του shabby chic και του εργοστασιακού στυλ, μπορείτε να φέρετε ένα πρωτότυπο σχέδιο στο διάδρομό σας και να κάνετε μια κομψή δήλωση στον χώρο της εισόδου.

Ντουλάπι παπουτσιών 130x40x50 εκ για περίπου 8 ζευγάρια παπουτσιών, κρεμάστρα τοίχου 35x8x110 εκ, 4 άγκιστρα
+

3.982,00 2.588,00
2 έτη
"Από το παλιό να κάνεις καινούργιο" - σύμφωνα με αυτόν τον απλό βασικό κανόνα, οι παλιές πεταμένες ψαρόβαρκες μετατρέπονται σε χειροποίητα μεμονωμένα έπιπλα, τα οποία εμπλουτίζονται με εξαρτήματα από παλιό μέταλλο. Αυτό το πολύχρωμο σετ από λακαρισμένες σανίδες δαπέδου είναι μια πανδαισία για τα μάτια με τα σκόπιμα σημάδια χρήσης και το shabby chic φινίρισμα με λάκα. Ένα χαμηλό ντουλάπι παπουτσιών προσφέρει χώρο για περίπου 8 ζευγάρια παπουτσιών και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πάγκος σε σύντομο χρονικό διάστημα για να διευκολύνει την τοποθέτηση των παπουτσιών. Η ντουλάπα μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε με 3 ράφια είτε με 1 ράφι και 1 ράγα ρούχων, ενώ τα 2 πάνελ της κρεμάστρας προσφέρουν επιπλέον χώρο για μπουφάν. Κάθε κομμάτι σε αυτό το σετ σανίδων δαπέδου είναι μοναδικό. Με το συνδυασμό του shabby chic και του εργοστασιακού στυλ, μπορείτε να φέρετε ένα πρωτότυπο σχέδιο στο διάδρομό σας και να κάνετε μια κομψή δήλωση στο χώρο της εισόδου.

Ντουλάπι παπουτσιών 130x40x50 εκ για περίπου 8 ζευγάρια παπούτσια, κρεμάστρα τοίχου 35x8x110 εκ, 4 άγκιστρα, ντουλάπα 80x45x180 εκ, 3 ράφια στο εσωτερικό, 2 εκ των οποίων είναι αποσπώμενα, 1 αποσπώμενη ράγα ρούχων
+

5.547,00 3.606,00
2 έτη
"Κάνε το παλιό καινούργιο", σύμφωνα με αυτόν τον απλό βασικό κανόνα, οι παλιές πεταμένες ψαρόβαρκες μετατρέπονται με το χέρι σε μεμονωμένα έπιπλα, τα οποία επιπρόσθετα αναβαθμίζονται με εξαρτήματα από παλιοσίδερα. Αυτό το έντονα βερνικωμένο σετ σανίδων είναι μια πανδαισία για τα μάτια με το shabby chic φινίρισμά του. Τα 2 ντουλάπια παπουτσιών σε διαφορετικά μεγέθη προσφέρουν χώρο για πολλά παπούτσια, το χαμηλό ντουλάπι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για λίγο ως πάγκος για να διευκολύνει την τοποθέτηση των παπουτσιών. Ένας μεγάλος καθρέφτης με αποθηκευτικό χώρο, 1 ευρύχωρο ντουλάπι και 2 πάνελ γκαρνταρόμπας το καθένα με 4 διπλούς γάντζους για τα μπουφάν σας συμπληρώνουν το σετ. Κάθε κομμάτι αυτού του σετ σανίδων είναι μοναδικό. Με το συνδυασμό του shabby chic και του εργοστασιακού στυλ, αποκτάτε ένα πρωτότυπο σχέδιο στο διάδρομο και κάνετε μια κομψή δήλωση στο χώρο της εισόδου.
+

2.796,00 1.817,00
2 έτη
Φέρτε την αίσθηση των διακοπών στο σπίτι σας με αυτό το σετ σανίδων δαπέδου. Το μαύρο λουστραρισμένο ξύλο μάνγκο, το οποίο συμπληρώνεται με πάνελ κάλυψης σε ζεστό μελί χρώμα και με ηθελημένα σημάδια φθοράς, αποπνέει μεσογειακή ατμόσφαιρα. Τα 2 ντουλάπια παπουτσιών σε διαφορετικά μεγέθη προσφέρουν χώρο για πολλά παπούτσια, ενώ το χαμηλό ντουλάπι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πάγκος για να διευκολύνετε την τοποθέτηση των παπουτσιών. Ένας μεγάλος καθρέφτης και 2 κρεμάστρες τοίχου για τα σακάκια σας ολοκληρώνουν το σύνολο. Με αυτό το σετ διαδρόμου, μπορείτε να φέρετε ένα ρουστίκ αλλά κομψό σχέδιο στο διάδρομό σας και να κάνετε μια κομψή δήλωση στο χώρο της εισόδου σας.

Ντουλάπι παπουτσιών 98x40x90 εκ για περίπου 12 ζευγάρια παπουτσιών, ντουλάπι παπουτσιών 85x40x45 εκ για περίπου 6 ζευγάρια παπουτσιών, καθρέφτης 68x10x79 εκ, κρεμάστρα τοίχου 35x8x110 εκ, 4 άγκιστρα.
+

1.256,00 816,00
2 έτη
Φέρτε την αίσθηση των διακοπών στο σπίτι σας με αυτό το σετ σανίδων δαπέδου. Το μαύρο λουστραρισμένο ξύλο μάνγκο, το οποίο συμπληρώνεται με πάνελ κάλυψης σε ζεστό μελί χρώμα και με ηθελημένα σημάδια φθοράς, αποπνέει μεσογειακή ατμόσφαιρα. Ένα χαμηλό ντουλάπι παπουτσιών προσφέρει χώρο για περίπου 6 ζευγάρια παπουτσιών και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πάγκος σε σύντομο χρονικό διάστημα για να διευκολύνει την τοποθέτηση των παπουτσιών. Ένας μεγάλος καθρέφτης και 2 πάνελ για τα μπουφάν σας ολοκληρώνουν το σύνολο. Με αυτό το σετ διαδρόμου, μπορείτε να φέρετε ένα ρουστίκ αλλά κομψό σχέδιο στο διάδρομό σας και να κάνετε μια κομψή δήλωση στο χώρο της εισόδου σας.

Ντουλάπι παπουτσιών 85x40x45 εκ για περίπου 6 ζευγάρια παπουτσιών, κρεμάστρα τοίχου 35x8x110 εκ, 4 άγκιστρα.
+

3.402,00 2.211,00
2 έτη
Φέρτε την αίσθηση των διακοπών στο σπίτι σας με αυτό το σετ σανίδων δαπέδου. Το μαύρο λουστραρισμένο ξύλο μάνγκο, το οποίο συμπληρώνεται με πάνελ κάλυψης σε ζεστό μελί χρώμα και με ηθελημένα σημάδια φθοράς, αποπνέει μεσογειακή ατμόσφαιρα. Ένα χαμηλό ντουλάπι παπουτσιών προσφέρει χώρο για περίπου 6 ζευγάρια παπουτσιών και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πάγκος σε σύντομο χρονικό διάστημα για να διευκολύνει την τοποθέτηση των παπουτσιών. Η ντουλάπα μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε με 3 ράφια είτε με 1 ράφι και 1 ράγα ρούχων, ενώ τα 2 πάνελ της κρεμάστρας με 4 γάντζους το καθένα προσφέρουν επιπλέον χώρο για μπουφάν. Αυτό το σετ διαδρόμου φέρνει ένα ρουστίκ αλλά κομψό σχέδιο στο διάδρομο και αποτελεί μια κομψή δήλωση στο χώρο της εισόδου.

Ντουλάπα παπουτσιών 85x40x45 εκ για περίπου 6 ζευγάρια παπούτσια, κρεμάστρα τοίχου 35x8x110 εκ, 4 γάντζοι, ντουλάπα 80x45x180 εκ, 3 ράφια στο εσωτερικό, 2 εκ των οποίων είναι αποσπώμενα, 1 αποσπώμενη ράγα ρούχων.
+

4.942,00 3.212,00
2 έτη
Φέρτε την αίσθηση των διακοπών στο σπίτι σας με αυτό το σετ σανίδων δαπέδου. Το μαύρο λουστραρισμένο ξύλο μάνγκο, το οποίο συμπληρώνεται με πάνελ κάλυψης σε ζεστό μελί χρώμα, αποπνέει μεσογειακή ατμόσφαιρα. Τα 2 ντουλάπια παπουτσιών σε διαφορετικά μεγέθη προσφέρουν χώρο για περίπου 18 ζευγάρια παπούτσια, ενώ το χαμηλό ντουλάπι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πάγκος για να διευκολύνετε την τοποθέτηση των παπουτσιών. Ένας μεγάλος καθρέφτης με ράφι, 1 ντουλάπα με αποσπώμενη ράγα ρούχων και 2 πάνελ για παλτό, το καθένα με 4 διπλούς γάντζους για τα σακάκια σας, ολοκληρώνουν το σετ. Με αυτό το σετ διαδρόμου, μπορείτε να φέρετε ένα ρουστίκ αλλά κομψό σχέδιο στο διάδρομό σας και να κάνετε μια κομψή δήλωση στο χώρο εισόδου.
+

4.240,00 2.756,00
2 έτη
Αυτό το ρουστίκ σετ σανίδων δαπέδου σε εργοστασιακό σχεδιασμό "κόπηκε για να φαίνεται παλιό" σε μια πολύπλοκη χειρωνακτική εργασία, προκειμένου να επιτευχθεί μια αρμονική εικόνα με "μεταχειρισμένο ύφος". 2 ντουλάπια παπουτσιών σε διαφορετικά μεγέθη προσφέρουν χώρο για πολλά παπούτσια. Το χαμηλό ντουλάπι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί προσωρινά ως πάγκος για να διευκολύνεται η τοποθέτηση των παπουτσιών. Τέσσερις εξαγωνικοί καθρέφτες που μπορείτε να τοποθετήσετε ξεχωριστά και 2 πάνελ ντουλάπας, το καθένα με 4 διπλούς γάντζους για τα σακάκια σας, συμπληρώνουν το σετ. Το ζεστό χρώμα του ξύλου ακακίας σε αντίθεση με το μαύρο παλιοσίδερο κάνει μια κομψή δήλωση στο χώρο της εισόδου.
+

2.180,00 1.417,00
2 έτη
Αυτό το σύγχρονο σετ σανίδων δαπέδου σε εργοστασιακό σχεδιασμό "κόπηκε για να μοιάζει παλιό" σε μια πολύπλοκη χειρωνακτική εργασία, προκειμένου να επιτευχθεί μια αρμονική εικόνα με "μεταχειρισμένη εμφάνιση". Ένα χαμηλό ντουλάπι παπουτσιών προσφέρει χώρο για περίπου 8 ζευγάρια παπουτσιών και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως βραχυπρόθεσμος πάγκος για να διευκολύνει την τοποθέτηση των παπουτσιών. 2 πάνελ ντουλάπας, το καθένα με 4 διπλούς γάντζους για τα σακάκια σας, ολοκληρώνουν το σύνολο. Με το ζεστό χρώμα του ξύλου ακακίας σε αντίθεση με το μαύρο παλιοσίδερο, κάνετε μια κομψή δήλωση στο χώρο της εισόδου.
+

4.326,00 2.812,00
2 έτη
Αυτή η μοντέρνα σανίδα σε εργοστασιακό σχεδιασμό έχει κατασκευαστεί με επιμέλεια στο χέρι για να επιτευχθεί μια αρμονική "μεταχειρισμένη εμφάνιση". Ένα χαμηλό ντουλάπι παπουτσιών προσφέρει χώρο για περίπου 6 ζευγάρια παπουτσιών και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πάγκος σε σύντομο χρονικό διάστημα για να διευκολύνει την τοποθέτηση των παπουτσιών. Η ντουλάπα μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε με 3 ράφια είτε με 1 ράφι και 1 ράγα ρούχων, ενώ τα 2 πάνελ της κρεμάστρας προσφέρουν επιπλέον χώρο για μπουφάν. Το ζεστό χρώμα του ξύλου ακακίας σε αντίθεση με το μαύρο παλιό μέταλλο δημιουργεί μια κομψή δήλωση στον χώρο της εισόδου.

Ντουλάπι παπουτσιών 130x40x50 εκ για περίπου 8 ζευγάρια παπούτσια, κρεμάστρες τοίχου 35x8x110 εκ, 4 γάντζοι, 1 ντουλάπα 85x45x180 εκ, 3 ράφια στο εσωτερικό, 2 εκ των οποίων είναι αποσπώμενα, 1 αποσπώμενη ράγα ρούχων.
+

2.946,00 1.915,00
2 έτη
Αυτό το ρουστίκ σετ διαδρόμου σε εργοστασιακό σχεδιασμό είναι τόσο διακοσμητικό όσο και πρακτικό. Ένα χαμηλό ντουλάπι παπουτσιών προσφέρει χώρο για περίπου 6 ζευγάρια παπουτσιών και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πάγκος σε σύντομο χρονικό διάστημα για να διευκολύνει την τοποθέτηση των παπουτσιών. 2 πάνελ για την κρεμάστρα παλτών για τα σακάκια σας ολοκληρώνουν το σετ. Το βιομηχανικό στυλ τονίζεται περαιτέρω από τα μαύρα γράμματα που θυμίζουν κιβώτια μεταφοράς και αποθήκευσης και τους μεγάλους, χυτοσιδηρούς τροχούς που σας επιτρέπουν να μετακινείτε γρήγορα και άνετα τα ντουλάπια στο πλάι, αν χρειαστεί. Με αυτό το σετ διαδρόμου, μπορείτε να φέρετε ένα ρουστίκ αλλά πρακτικό σχέδιο στο διάδρομό σας και να κάνετε μια κομψή δήλωση στο χώρο εισόδου.

Ντουλάπι παπουτσιών 85x40x96 εκ για περίπου 12 ζευγάρια παπουτσιών, ντουλάπι παπουτσιών 85x40x56 εκ για περίπου 6 ζευγάρια παπουτσιών, καθρέφτης 67x12x80 εκ, κρεμάστρα τοίχου 35x8x110 εκ, 3 γάντζοι.
+

4.004,00 2.603,00
2 έτη
Αυτό το ρουστίκ σετ διαδρόμου σε εργοστασιακό σχεδιασμό είναι τόσο διακοσμητικό όσο και πρακτικό. Ένα χαμηλό ντουλάπι παπουτσιών προσφέρει χώρο για περίπου 6 ζευγάρια παπουτσιών και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πάγκος σε σύντομο χρονικό διάστημα για να διευκολύνει την τοποθέτηση των παπουτσιών. Η ντουλάπα μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε με 3 ράφια είτε με 1 ράφι και 1 ράγα ρούχων, ενώ τα 2 πάνελ της κρεμάστρας προσφέρουν πρόσθετο χώρο για μπουφάν. Το βιομηχανικό στυλ τονίζεται περαιτέρω από τα μαύρα γράμματα που θυμίζουν κιβώτια μεταφοράς και αποθήκευσης και τους μεγάλους, χυτοσιδηρούς τροχούς που επιτρέπουν στις ντουλάπες να σπρώχνονται γρήγορα και πρακτικά προς τη μία πλευρά, αν χρειαστεί. Με αυτό το σετ διαδρόμου, μπορείτε να φέρετε ένα ρουστίκ αλλά πρακτικό σχέδιο στο διάδρομό σας και να κάνετε μια κομψή δήλωση στο χώρο εισόδου.

Ντουλάπα παπουτσιών 85x40x56 εκ για περίπου 6 ζευγάρια παπούτσια, κρεμάστρες τοίχου 35x8x110 εκ, 3 άγκιστρα, 1 ντουλάπα 90x45x190 εκ, 3 ράφια στο εσωτερικό, 1 ράγα ρούχων.
+

2.791,00 1.814,00
2 έτη
Φέρτε την αίσθηση των διακοπών στο σπίτι σας με αυτό το σετ σανίδων δαπέδου από πολύχρωμο λουστραρισμένο ανακυκλωμένο ξύλο. Δύο ντουλάπια παπουτσιών προσφέρουν χώρο για περίπου 18 ζευγάρια παπούτσια. Το χαμηλότερο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πάγκος σε σύντομο χρονικό διάστημα για να διευκολύνετε την τοποθέτηση των παπουτσιών. Ένας μεγάλος καθρέφτης με ράφι και 2 πάνελ για παλτό, το καθένα με 3 διπλούς γάντζους, ολοκληρώνουν το σετ. Αυτό το σετ σανίδων δαπέδου φέρνει ένα ρουστίκ αλλά κομψό σχέδιο στο διάδρομο και αποτελεί μια κομψή δήλωση στο χώρο εισόδου. Κατασκευάζεται από ξύλο πιστοποιημένο με FSC.

Ντουλάπι παπουτσιών 85x40x90 εκ για περίπου 12 ζευγάρια παπούτσια, ντουλάπι παπουτσιών 85x40x45 εκ για περίπου 6 ζευγάρια παπούτσια, καθρέφτης 68x8x79 εκ, πάνελ πανοπλίας 35x8x110 εκ, 4 άγκιστρα.
+

1.247,00 811,00
2 έτη
Φέρτε την αίσθηση των διακοπών στο σπίτι σας με αυτό το σετ σανίδων δαπέδου από πολύχρωμο λουστραρισμένο ανακυκλωμένο ξύλο. Ένα χαμηλό ντουλάπι παπουτσιών προσφέρει χώρο για περίπου 6 ζευγάρια παπουτσιών και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πάγκος σε σύντομο χρονικό διάστημα για να διευκολύνει την τοποθέτηση των παπουτσιών. Τα 2 πάνελ για παλτό, το καθένα με 4 διπλούς γάντζους, προσφέρουν επιπλέον χώρο για μπουφάν, παλτά ή τσάντες. Με αυτό το σετ σανίδων δαπέδου, μπορείτε να φέρετε ένα ρουστίκ αλλά ασυνήθιστο σχέδιο στο διάδρομο και να κάνετε μια κομψή δήλωση στο χώρο εισόδου. Κατασκευάζεται από ξύλο που έχει πιστοποιηθεί με FSC.

Ντουλάπι παπουτσιών 85x40x45 εκ για περίπου 6 ζευγάρια παπουτσιών, κρεμάστρα τοίχου 35x8x110 εκ, 4 άγκιστρα
+

3.092,00 2.010,00
2 έτη
Φέρτε την αίσθηση των διακοπών στο σπίτι σας με αυτό το σετ σανίδων δαπέδου από πολύχρωμο λουστραρισμένο ανακυκλωμένο ξύλο. Ένα χαμηλό ντουλάπι παπουτσιών προσφέρει χώρο για περίπου 6 ζευγάρια παπουτσιών και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πάγκος σε σύντομο χρονικό διάστημα για να διευκολύνει την τοποθέτηση των παπουτσιών. Τα 2 πάνελ για παλτό, το καθένα με 4 διπλούς γάντζους, προσφέρουν επιπλέον χώρο για μπουφάν, παλτά ή τσάντες. Η ντουλάπα διαθέτει 3 ράφια, το κάτω είναι σταθερό και τα δύο είναι ελεύθερα. Η ράγα ρούχων είναι επίσης χαλαρή και μπορεί να αφαιρεθεί. Αυτό το σετ σανίδων δαπέδου φέρνει ένα ρουστίκ αλλά κομψό σχέδιο στο διάδρομο και αποτελεί μια κομψή δήλωση στο χώρο εισόδου. Κατασκευάζεται από ξύλο που έχει πιστοποιηθεί από το FSC.

Ντουλάπι παπουτσιών 85x40x45 εκ για περίπου 6 ζευγάρια παπούτσια, κρεμάστρα τοίχου 35x8x110 εκ, 4 άγκιστρα, ντουλάπα 80x45x180 εκ, 3 ράφια στο εσωτερικό, 2 εκ των οποίων είναι αφαιρούμενα, 1 αφαιρούμενη ράγα ρούχων.
+

4.614,00 2.999,00
2 έτη
Φέρτε την αίσθηση των διακοπών στο σπίτι σας με αυτό το σετ σανίδων δαπέδου από πολύχρωμο λουστραρισμένο ανακυκλωμένο ξύλο. Δύο ντουλάπια παπουτσιών προσφέρουν χώρο για περίπου 18 ζευγάρια παπούτσια. Το χαμηλότερο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πάγκος σε σύντομο χρονικό διάστημα για να διευκολύνετε την τοποθέτηση των παπουτσιών. Ένας μεγάλος καθρέφτης με ράφι, 1 ντουλάπα και 2 πάνελ για παλτό με 3 διπλούς γάντζους το καθένα ολοκληρώνουν το σετ. Αυτό το σετ σανίδων δαπέδου φέρνει ένα ρουστίκ αλλά κομψό σχέδιο στο διάδρομο και αποτελεί μια κομψή δήλωση στο χώρο εισόδου. Κατασκευάζεται από ξύλο που έχει πιστοποιηθεί με FSC.
+

3.015,00 1.960,00
ΒΑΡΟΣ: 90κιλ.
Φέρτε την αίσθηση των διακοπών στο σπίτι σας με αυτό το σετ σανίδων δαπέδου από πολύχρωμο λουστραρισμένο ανακυκλωμένο ξύλο. Ένα χαμηλό ντουλάπι παπουτσιών προσφέρει χώρο για περίπου 6 ζευγάρια παπουτσιών και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πάγκος σε σύντομο χρονικό διάστημα για να διευκολύνει την τοποθέτηση των παπουτσιών. Οι μεταλλικές λαβές και οι τροχίσκοι του ταιριάζουν απόλυτα με το ξύλο και δημιουργούν έναν ενδιαφέροντα συνδυασμό υλικών. Οι τροχίσκοι σας επιτρέπουν να μετακινείτε τα ντουλάπια με ευελιξία για να καθαρίσετε το πάτωμα ή να ανακαινίσετε αστραπιαία. 2 ντουλάπια παπουτσιών σε διαφορετικά μεγέθη προσφέρουν χώρο για πολλά παπούτσια, ένας μεγάλος καθρέφτης και 2 πάνελ για την κρεμάστρα παλτών για τα μπουφάν ή τις τσάντες σας ολοκληρώνουν το σετ. Με αυτό το σετ διαδρόμου, μπορείτε να φέρετε ένα ασυνήθιστο σχέδιο στο διάδρομο και να κάνετε μια κομψή δήλωση στο χώρο εισόδου.

Ντουλάπι παπουτσιών 85x40x95 cm για περίπου 12 ζευγάρια παπούτσια, ντουλάπι παπουτσιών 85x40x45 cm για περίπου 6 ζευγάρια παπούτσια, καθρέφτης 60x3x80 cm, πάνελ πανοπλίας 35x8x110 cm, 4 άγκιστρα.
+

1.467,00 954,00
ΒΑΡΟΣ: 32κιλ.
Φέρτε την αίσθηση των διακοπών στο σπίτι σας με αυτό το σετ σανίδων δαπέδου από πολύχρωμο λουστραρισμένο  ξύλο. Ένα χαμηλό ντουλάπι παπουτσιών προσφέρει χώρο για περίπου 6 ζευγάρια παπουτσιών και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πάγκος σε σύντομο χρονικό διάστημα για να διευκολύνει την τοποθέτηση των παπουτσιών. Οι μεταλλικές λαβές και οι τροχίσκοι του ταιριάζουν απόλυτα με το ξύλο και δημιουργούν έναν ενδιαφέροντα συνδυασμό υλικών. Τα 2 πάνελ της κρεμάστρας παλτών, το καθένα με 4 διπλούς γάντζους, προσφέρουν επιπλέον χώρο για μπουφάν, παλτά ή τσάντες. Αυτό το σετ σανίδων δαπέδου φέρνει ένα ασυνήθιστο σχέδιο στο διάδρομο και αποτελεί μια κομψή δήλωση στο χώρο της εισόδου.

Ντουλάπι παπουτσιών 85x40x45 cm για περίπου 6 ζευγάρια παπούτσια, πάνελ παλτοθήκη 35x8x110 cm, 4 γάντζοι.
+