ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2113331600

Price Heroes
Διαθεσιμότητα
Μήκος
Χρώμα
Υλικό
Τιμή
Εταιρεία
Σχήμα
Μέγεθος Τραπεζιού

Μικροέπιπλα - Κονσόλες

Μικροέπιπλα – Έπιπλα Εισόδου

Ένας χώρος δεν ολοκληρώνεται με την τοποθέτηση επίπλων και την τοποθέτηση των επιμέρους διακοσμητικών στοιχείων, αλλά χρειάζεται να εμπλουτιστεί πολλές φορές περαιτέρω με μικροέπιπλα.

Αυτά έχουν πρωτίστως πρακτικό χαρακτήρα, διότι βοηθούν τους ιδιοκτήτες του σπιτιού σε κινήσεις τους και προάγουν την λειτουργικότητα των χώρων, καθώς διατηρούν μικρό μέγεθος, ενώ προσφέρουν άνεση σε συγκεκριμένες δραστηριότητες.

Όταν πρόκειται για μικροέπιπλα ή έπιπλα εισόδου η Design Plus είναι η ιδανική λύση. Ειδικευόμαστε στην επιλογή ειδών που χαρακτηρίζονται για την πρωτοτυπία τους, για την ποιότητά τους, για το χαμηλό τους κόστος, αλλά και για την εξυπηρέτηση που προσφέρουν στους χρήστες. Έτσι, διαθέτουμε μικροέπιπλα – κονσόλες μοναδικής αισθητικής και ξεχωριστής λειτουργικότητας, που αναμφίβολα κάνουν τη διαφορά!

3.272,00 2.127,00
ΜΗΚΟΣ: 98εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 40εκ, ΥΨΟΣ: 96εκ, 2 έτη

"Κάνε καινούργιο από το παλιό", σύμφωνα με αυτόν τον απλό βασικό κανόνα, οι παλιές πεταμένες ψαρόβαρκες μετατρέπονται σε χειροποίητα ατομικά έπιπλα, τα οποία καρυκεύονται περαιτέρω με εξαρτήματα από παλιό μέταλλο. Αυτό το πολύχρωμο σετ λακαρισμένων σανίδων δαπέδου είναι μια πανδαισία για τα μάτια με τα σκόπιμα σημάδια φθοράς και το shabby chic φινίρισμα λάκας. Τα 2 ντουλάπια παπουτσιών σε διαφορετικά μεγέθη προσφέρουν χώρο για πολλά παπούτσια, το χαμηλό ντουλάπι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πάγκος για να διευκολύνετε την τοποθέτηση των παπουτσιών. Ένας μεγάλος καθρέφτης και 2 πάνελ για την κρεμάστρα παλτών για τα σακάκια σας ολοκληρώνουν το σύνολο. Κάθε κομμάτι σε αυτό το σετ σανίδων δαπέδου είναι μοναδικό. Με το συνδυασμό του shabby chic και του εργοστασιακού στυλ, μπορείτε να φέρετε ένα πρωτότυπο σχέδιο στο διάδρομό σας και να κάνετε μια κομψή δήλωση στο χώρο της εισόδου.

Ντουλάπι παπουτσιών 98x40x96 εκ για περίπου 12 ζευγάρια παπουτσιών, ντουλάπι παπουτσιών 130x40x50 εκ για περίπου 8 ζευγάρια παπουτσιών, καθρέφτης 68x8x79 εκ, κρεμάστρα τοίχου 35x8x110 εκ, 4 άγκιστρα

+

3.982,00 2.588,00
2 έτη
"Από το παλιό να κάνεις καινούργιο" - σύμφωνα με αυτόν τον απλό βασικό κανόνα, οι παλιές πεταμένες ψαρόβαρκες μετατρέπονται σε χειροποίητα μεμονωμένα έπιπλα, τα οποία εμπλουτίζονται με εξαρτήματα από παλιό μέταλλο. Αυτό το πολύχρωμο σετ από λακαρισμένες σανίδες δαπέδου είναι μια πανδαισία για τα μάτια με τα σκόπιμα σημάδια χρήσης και το shabby chic φινίρισμα με λάκα. Ένα χαμηλό ντουλάπι παπουτσιών προσφέρει χώρο για περίπου 8 ζευγάρια παπουτσιών και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πάγκος σε σύντομο χρονικό διάστημα για να διευκολύνει την τοποθέτηση των παπουτσιών. Η ντουλάπα μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε με 3 ράφια είτε με 1 ράφι και 1 ράγα ρούχων, ενώ τα 2 πάνελ της κρεμάστρας προσφέρουν επιπλέον χώρο για μπουφάν. Κάθε κομμάτι σε αυτό το σετ σανίδων δαπέδου είναι μοναδικό. Με το συνδυασμό του shabby chic και του εργοστασιακού στυλ, μπορείτε να φέρετε ένα πρωτότυπο σχέδιο στο διάδρομό σας και να κάνετε μια κομψή δήλωση στο χώρο της εισόδου.

Ντουλάπι παπουτσιών 130x40x50 εκ για περίπου 8 ζευγάρια παπούτσια, κρεμάστρα τοίχου 35x8x110 εκ, 4 άγκιστρα, ντουλάπα 80x45x180 εκ, 3 ράφια στο εσωτερικό, 2 εκ των οποίων είναι αποσπώμενα, 1 αποσπώμενη ράγα ρούχων
+

  • PRICE HERO
409,00 249,00
Ορθογώνιο, Παραλληλόγραμμο, ΜΗΚΟΣ: 90εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 40εκ, ΥΨΟΣ: 80εκ, 2 έτη

Μια εντυπωσιακή βιβλιοθήκη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κονσόλα, κατασκευασμένη από μέταλλο σε χρώμα μαύρο. Το έπιπλο διαθέτει πέντε επιφάνειες, δύο μεγάλες και τρεις πιο μικρές σε μήκος, όπου μπορείτε να τοποθετήσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα. Μια εξαιρετική επιλογή που θα δώσει μια μοντέρνα νότα στον χώρο σας! 

Μέγεθος:
90x80x40 εκ.
μεσαία μικρά διαμερίσματα (3): 40x44 εκ.

+

883,00
ΒΑΡΟΣ: 22κιλ., ΜΗΚΟΣ: 50εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 35εκ, ΥΨΟΣ: 178εκ

Διακοσμητικό μπουντουάρ με καθρέφτη από τη σχεδιαστή Morten Georgsen από τη συλλογή Ravello. Κατασκευασμένη από μασίφ ξύλο τριανταφυλλιάς, ορθογώνιο καθρέφτη ντουλάπας, γάντζους παλτών και συρτάρι, όλα σε μικρές διαστάσεις κατάλληλη για το χωλ. 

Η αγάπη του καλού σχεδιασμού αποκαλύπτεται από τις λεπτομέρειες με ορείχαλκο, στρογγυλεμένες γωνίες καθρεφτών και ζωηρός κόκκος από πραγματικό ξύλο.

  • Μέγιστη ικανότητα φόρτωσης : 20 κιλά.
  • Πίσω πλαίσιο: Μεσαίου μεγέθους ινοσανίδες (MDF)
  • Συντήρηση και καθαρισμός: Καθαριστικό επίπλων.
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Μπουντουάρ Καθρέφτης Ravello Sheesham Καφέ 178x50 εκ. 50x35x178εκ" είναι 1".


2.968,00
ΒΑΡΟΣ: 105κιλ., ΜΗΚΟΣ: 138εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 50.5εκ, ΥΨΟΣ: 78εκ, 2 έτη

Δώστε νέα διάσταση στο χώρο του μακιγιάζ σας με αυτό το κινητό κομοδίνο στο ζεστό μπεζ χρώμα. Το κομψό κομοδίνο διαθέτει πολυάριθμες, λειτουργικές λεπτομέρειες. Είναι στιβαρά κατασκευασμένο από ινοσανίδα μέσης πυκνότητας που καλύπτεται με ένα κομψό κάλυμμα σε όψη λυγαριάς. Άλλες λεπτομέρειες δημιουργούνται με καπλαμά φλαμουριάς. Ο συνδυασμός του κομοδίνου είναι τοποθετημένος σε χαλύβδινους τροχούς, ώστε να μπορείτε να τον μετακινείτε εύκολα. Αυτό το κομοδίνο διαθέτει το δικό του σκαμπό (56x5x46x57 εκ) το οποίο χωράει εντελώς κάτω από το τραπέζι. Υπάρχουν επίσης δύο κινητά δοχεία με συρτάρια, καθώς και πολυάριθμες θήκες στην επιφάνεια του τραπεζιού για να αποθηκεύετε τα προϊόντα μακιγιάζ και ομορφιάς σας και άλλα καλλυντικά σκεύη με λειτουργικό και καλά προστατευμένο τρόπο. Η επιφάνεια του κομοδίνου εντυπωσιάζει με την αριστοκρατική εμφάνιση λυγαριάς, ενώ το κάλυμμα εύκολης φροντίδας από επικαλυμμένο ύφασμα διασφαλίζει ότι το κομοδίνο σας θα είναι πάντα σαν καινούργιο. Εμπνευστείτε από αυτό το κομοδίνο και βάλτε το μακιγιάζ σας σαν σταρ!

  • Εκλεπτυσμένο κομοδίνο σε μπεζ χρώμα με τροχούς 
  • Δύο κυλιόμενα δοχεία με συρτάρια και πολυάριθμες θήκες για προϊόντα ομορφιάς και σκεύη μακιγιάζ
  • Αριστοκρατική εμφάνιση λυγαριάς και κάλυμμα υφασμάτινο εύκολης φροντίδας
  • Συνοδεύεται από ένα σκαμπό (56x5x46x57 εκ) που χωράει εντελώς κάτω από το τραπέζι
  • Με έναν μεγάλο καθρέφτη που ανοίγει προς τα έξω
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Μπουντουάρ Venezia Μπεζ 138x50,5x78 εκ." είναι 1".


1.512,00
ΒΑΡΟΣ: 27κιλ., ΜΗΚΟΣ: 60εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 37εκ, ΥΨΟΣ: 171.5εκ

Μπουντουάρ, γκαρνταρόμπα, καθρέφτη, βάση για σακάκια και τσάντες, λατρεύουμε τα έπιπλα που είναι παντού!
Είναι ωραία και ψηλή αλλά όχι πολύ βαθιά, επιτρέποντάς σας να κάνετε έξυπνη χρήση του χώρου στην είσοδο.

Ο συνδυασμός μαύρης-καφέ μασίφ βελανιδιάς και δρύινου καπλαμά με καλύμματα χρώματος κρέμας σε μια λεπτή εμφάνιση δέρματος stingray είναι γεμάτη χαρακτήρα.

Συντήρηση και καθαρισμός:  Καθαριστικό επίπλων.


+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Μπουντουάρ Milano Δρυς Καθρέφτης Μαύρο-Καφέ 60x37x171.5εκ" είναι 1".


1.768,00
ΜΗΚΟΣ: 120εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 45εκ, ΥΨΟΣ: 78εκ, 2 έτη
Αυτό το ξύλινο κομοδίνο με τον ωραίο καπλαμά καρυδιάς και το μεταλλικό σκελετό του θα είναι το σημείο αναφοράς στο καμαρίνι ή στη γωνιά του μακιγιάζ στην κρεβατοκάμαρα. Το Bravo κάνει επίσης καλή δουλειά ως τραπέζι κονσόλας στο διάδρομο. Χάρη στα δύο ευρύχωρα συρτάρια έχετε αρκετό αποθηκευτικό χώρο για όλα τα κοσμήματα και τα καλλυντικά σας. Ο μαύρος, βαμμένος με πούδρα χαλύβδινος σκελετός δίνει στο τραπέζι μια μοντέρνα πινελιά, ενώ ο στρογγυλός καθρέφτης είναι ιδανικός για το μακιγιάζ. Ο καθρέφτης μακιγιάζ μπορεί να περιστραφεί ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τα υψηλής ποιότητας υλικά και ο κομψός σχεδιασμός του καθιστούν αυτό το κομοδίνο ένα αριστοκρατικό έπιπλο που θα αναδείξει κάθε εσωτερικό χώρο.
  • Κομοδίνο υψηλής ποιότητας με πραγματικό καπλαμά καρυδιάς
  • Ο στρογγυλός καθρέφτης μπορεί να μετακινηθεί ανάλογα με τις ανάγκες
  • Δύο ευρύχωρα συρτάρια για την αποθήκευση κοσμημάτων και εργαλείων ομορφιάς
  • Το επάνω συρτάρι διαθέτει θήκες που βοηθούν στην τακτοποίηση των πραγμάτων
  • Μοντέρνο τραπέζι κονσόλας με γκρι ατσάλινο σκελετό
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Μπουντουάρ Bravo Μασίφ Ξύλο/Μεταλλικό 120x45x78 εκ" είναι 1".


2.522,00
ΒΑΡΟΣ: 69.2κιλ., ΜΗΚΟΣ: 210εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 42εκ, ΥΨΟΣ: 98εκ

Οι λάτρεις της μοτοσυκλέτας  προσέξτε - εάν αγαπάτε πραγματικά το χόμπι σας στους δύο τροχούς, μπορείτε να φέρετε την μηχανή  στο σαλόνι σας. Με το μπαρ  Motobike μπορείτε να το κάνετε αυτό χωρίς λεκέδες λαδιού. Και για όλους αυτούς  που έχουν μετατρέψει το γκαράζ τους σε δεύτερο σαλόνι, αυτό το home bar είναι ιδανικό για να σηκώσετε ένα ή δύο ποτήρια μετά από μια βόλτα. Το καλύτερο χαρακτηριστικό είναι το αφαιρούμενο cooler κρασιού, το οποίο προεξέχει από το μπλοκ του κινητήρα σαν λοξός κύλινδρος. Οι λάτρεις θα ξέρουν σε ποια διάσημη ιταλική μάρκα μοτοσικλετών αναφερόμαστε εδώ! Επίσης ένα εξαιρετικό eye catcher  που θα προσελκύσει επισκέπτες σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ και μπαρ.

 

Μπάρ σπιτιού σε κόκκινο χρώμα με όλα τα διακοσμητικά στοιχεία - ένα τυπικό έπιπλο KARE ντιζάιν, διαστάσεων 98x210x42 cm (Υ/Π/Β)

Κατασκευασμένο από ατσάλι και μασίφ ξύλο με αληθινά ελαστικά κατασκευασμένα από λάστιχο

Πολλές λειτουργίες: θήκες για stemware, συρτάρι για σκεύη μπαρ και cooler  μπουκαλιών στον κινητήρα

5 θήκες μπουκαλιών ανάμεσα στον κινητήρα και το πίσω ελαστικό

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Μπαρ Motorbike Κόκκινο 98 x 210 x 42εκ." είναι 1".


550,00
ΜΗΚΟΣ: 107εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 26εκ, ΥΨΟΣ: 79εκ, 2 έτη

Σετ από 2 κονσόλες κατασκευασμένες από μέταλλο σε χρώμα χρυσό η μια και μαύρο η άλλη, ενώ έχουν επίσης γυάλινη επιφάνεια. Χρησιμοποιήστε τες μαζί ή ξεχωριστά. Μια εξαιρετική επιλογή για τον χώρο σας! 

Χρυσή: 97x22x69 εκ.
Μαύρη: 107x26x79 εκ.

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Κονσόλες Yamir Μαύρες/Χρυσές Σετ 2 Τεμάχια 107x26x79 εκ." είναι 1".


1.140,00
ΜΗΚΟΣ: 183εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 44εκ, ΥΨΟΣ: 86εκ, 2 έτη

Η μεταλλική κονσόλα/μπαρ βιομηχανικού τύπου θα ανανεώσει την αισθητική του χώρου σας σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις του σήμερα.

Μία μοτοσυκλέτα, σε συνδυασμό με μία επιφάνεια από μασίφ ξύλο mango, μετατρέπεται σε ένα μοναδικό έπιπλο που θα αποτελέσει μία εκκεντρική προσθήκη στο εσωτερικό του σπιτιού σας.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη επιλογή, ιδανική για έναν χώρο με industrial διακόσμηση.
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Κονσόλα/Μπαρ Speed Μεταλλικό Μαύρο 183x44x86εκ." είναι 1".


1.050,00
ΜΗΚΟΣ: 183εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 41εκ, ΥΨΟΣ: 86εκ, 2 έτη

Η μεταλλική κονσόλα/τραπέζι μπαρ βιομηχανικού τύπου  θα ανανεώσει την αισθητική του χώρου σας σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις του σήμερα.

Μία μοτοσυκλέτα, σε συνδυασμό με μία ξύλινη επιφάνεια από μασίφ ξύλο mango, μετατρέπεται σε ένα μοναδικό έπιπλο που θα αποτελέσει μία εκκεντρική προσθήκη στο εσωτερικό του σπιτιού σας.

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Κονσόλα/Μπαρ Epic Μεταλλικό Μαύρο 183x41x86εκ." είναι 1".


253,00
ΒΑΡΟΣ: 8.27κιλ., ΜΗΚΟΣ: 107εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 35.5εκ, ΥΨΟΣ: 76εκ, 2 έτη

Μία Καταπληκτική Κονσόλα Χρυσή .

Μεταλλικό, με καθρέφτη από γυαλί, μέγιστο 10 kg. 

 

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Κονσόλα Φεγγάρια 76x107εκ. 107x35.5x76εκ" είναι 1".


  • PRICE HERO
709,00 425,00
ΒΑΡΟΣ: 8.7κιλ., ΜΗΚΟΣ: 120εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 40εκ, ΥΨΟΣ: 37εκ
Κονσόλα ημικυκλικού τοίχου σε επιχρυσωμένο μέταλλο με γυάλινη κορυφή. Η βάση είναι πλούσια διακοσμημένη με φύλλα. Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός δίνει ένα άγγιγμα της τάξης και χαλάρωσης σε οποιοδήποτε δωμάτιο.
+

  • PRICE HERO
140,00 85,00
ΜΗΚΟΣ: 35εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 17εκ, ΥΨΟΣ: 80εκ, 2 έτη
Μια εντυπωσιακή κονσόλα τοίχου με ιδιαίτερο σχήμα από γυαλισμένο μέταλλο και κράμα αλουμινίου σε χρώμα χρυσό. Κάθε κονσόλα τοίχου είναι μοναδική σε μπαρόκ στυλ. Μια εξαιρετική επιλογή για τον χώρο σας!
+

  • PRICE HERO
99,00 60,00
ΜΗΚΟΣ: 25εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 13εκ, ΥΨΟΣ: 60εκ, 2 έτη
Μια εντυπωσιακή κονσόλα τοίχου με ιδιαίτερο σχήμα από γυαλισμένο μέταλλο και κράμα αλουμινίου σε χρώμα χρυσό. Κάθε κονσόλα τοίχου είναι μοναδική σε μπαρόκ στυλ. Μια εξαιρετική επιλογή για τον χώρο σας!
+

755,00 528,00
Ορθογώνιο, ΜΗΚΟΣ: 85εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 38εκ, ΥΨΟΣ: 80εκ, 2 έτη
Σετ που αποτελείται από δύο εντυπωσιακές κονσόλες με πολυτελές στυλ. Οι κονσόλες Art Deco είναι κατασκευασμένες από μέταλλο σε χρώμα χρυσό. Οι επιφάνειές τους είναι γυάλινες σε χρώματα λευκό και μαύρο. Διακοσμήστε τες μαζί ή ξεχωριστά. Μια εξαιρετική επιλογή για τον χώρο σας!
+

784,00
ΜΗΚΟΣ: 120εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 40εκ, ΥΨΟΣ: 77εκ, 2 έτη

Ένα εντυπωσιακό έπιπλο για τον χώρο σας που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Η κονσόλα Solidad είναι κατασκευασμένη από φυσική ρίζα δέντρου teak με αποτέλεσμα την εγγυημένη μοναδικότητα σε κάθε κομμάτι.

+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Κονσόλα Ρίζα Solidad Καφέ 120x40x77εκ." είναι 1".


  • PRICE HERO
401,00 241,00
ΒΑΡΟΣ: 9.7κιλ., ΜΗΚΟΣ: 110εκ, ΠΛΑΤΟΣ: 40εκ, ΥΨΟΣ: 76εκ
Αρχική κονσόλα σε επιχρυσωμένο μέταλλο με γυάλινη κορυφή. Η μεταλλική βάση απεικονίζει μια πεταλούδα με ανοιχτά φτερά, ο συμμετρικός σχεδιασμός επιτρέπει να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας. Πρωτότυπες και κομψές γραμμές για να δώσουν μια λαμπερή αφή με έντονο αντίκτυπο.
+