ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2113331600

Η Design Plus έιναι ό Νο 1 προορισμός στη διακόσμηση και των τελευταίων lifestyle trends

Από τη Νέα Υόρκη έως το Λονδίνο, από την Κουάλα Λουμπούρ έως την Bankgong ταξιδέψαμε σέ ολό τον κόσμο, σε διεθνής εκθέσεις με ένα σκοπό να φέρουμε στο κάθε σπίτι όλη τη φινέτσα και τη μαγεία της διακόσμησης. Το στυλ και το design ενσωματώθηκε σταδιακά στις προσωπικότητες μας. Από το 1998 η ελληνική DesignPlus με καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπως και απο το ηλεκτρονικό της κατάστημα εμπορεύεται διάσημα Ευρωπαικα brands στο χώρου του επίπλου και των διακοσμητικών.

Η DesignPlus ειδικεύεται σε υψηλής ποιότητας έπιπλα και διακόσμητικά, εμπνευσμένη από τα ζεστά, φιλόξενα χρώματα της Μεσογείου και τη γοητεία των αυθεντικών χώρων, οι σύγχρονες συλλογές της σχεδιάζονται με γνώμονα την άνεση, την πρακτικότητα και αναδυκνύουν κάθε χώρο για να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που ονειρεύεστε. Οι αποφάσεις σχετικά την επιλογή των προϊόντων για τον κατάλογο μας καθοδηγούνται από την επιλογή υλικών και την προσοχή στη λεπτομέρεια, για τη δημιουργία μοναδικών χώρων που προσθέτουν μια κομψή, προσωπική πινελιά σε οικείες, ξενοδοχεία και παραθαλάσσια θέρετρα. Η αποκλειστικότητα διάθεσης της γερμανικής KARE ηλεκτρονικά και της δανέζικης Innovation Living ήταν αυτές που μας διαφοροποίησαν απο τον ανταγωνισμό λόγω της ιδιαιτερότητας στον σχεδιασμό και στην ποιότητα των υλικών. Στην Βόρεια Ελλάδα απο όπου και ξεκινά η ιστορία της Εταιρίας μας, ανοίξαμε το πρώτο κατάστημα πρότυπο της KARE στο κέντρο της Θεσσαλονικής ΄οπού κάθε σας επίσκεψη μετατρέπεται πραγματικά σε μια καινοτόμα εμπειρία αγορών.

Ένας από τους στόχους μας είναι να ζωντανέψουμε το όνειρο για μια καλύτερη ποιότητα ζωής μέσω του διαχρονικού στυλ και της αυθεντικότητας των προϊόντων μας. Αντικατοπτρίζοντας το σύγχρονο τρόπο ζωής , πιστεύουμε ότι όλα τα έπιπλα και διακοσμητικά που διαθέτουμε μπορούν να καλύψουν όλα τα στυλ.

Τόσες πολλές συλλογές, καθεμία με ισχυρή ταυτότητα και τη δική της χαρακτηριστική ομορφιά. Οι premium συνεργασίες με διεθνή brands και επώνυμους designers είναι κομμάτι της εταιρικής ταυτότητας της DesignPlus.