ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2113331600

έπιπλα σαλονιού
έπιπλα σαλονιού
πολυθρόνες σαλονιού

ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΕΣ

Επέλεξε τα βασικά έπιπλα για το σαλόνι σου από καναπέδες έως τα βοηθητικά τραπεζάκια σύμφωνα με το στυλ διακόσμησης που θέλεις να υιοθετήσεις στο χώρο σου. Ανακαλύψτε από τη συλλογή μας 

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ

Από ένα ολοκληρωμένο σαλόνι δεν μπορούν να λείπουν τα διακοσμητικά . Τα διακοσμητικά είναι αυτά που θα δώσουν χρώμα και θα αναδείξουν το στυλ σου. Μια κορνίζα, ένα βάζο , ένας πίνακας ή ένα τεχνητό φυτό θα γεμίσει το χώρο χαρίζοντας  ζεστασιά και προσωπικότητα. Ανακαλύψτε από τη συλλογή μας

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ

Ήρθε η ώρα να επιλέξουμε τα φωτιστικά , ένα εντυπωσιακό φωτιστικό οροφής σε συνδυασμό με κάποιο επιδαπέδιο ή επιτραπέζιο φωτιστικό για να τα χρησιμοποιείτε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ένα χαμηλό φωτισμό για μια ταινία ή λίγο πιο φωτεινό για να διαβάσετε ένα βιβλίο ; Ανακαλύψτε από τη συλλογή μας

Σαλόνια – Έπιπλα Σαλονιού

Για ένα ζεστό και άνετο σαλόνι που θα σας υποδέχεται κάθε μέρα σπίτι σας, η επιλογή είναι μία: Design Plus! Ανακαλύψτε μέσα από την πιο όμορφη ποικιλία, έπιπλα σαλονιού όπως σαλόνια, καναπέδες - κρεβάτια, καναπέδες γωνιακούς ή απλούς καναπέδες ανάλογα με τα τετραγωνικά του χώρου σας, πολυθρόνες αυτόνομες για μία ζεστή γωνιά ή σε σετ με τον καναπέ, τραπεζάκια μέσης για να αυξήσετε την λειτουργικότητα του χώρου και άλλες ολοκληρωμένες λύσεις που συνοδεύουν κάθε σας έπιπλο και κάθε καινούργια τεχνοτροπία. Τα περισσότερα από τα έπιπλα μας είναι ιδανικά για να διαμορφώσουν, εκτός από τον οικιακό και τον επαγγελματικό σας χώρο!

Συχνές ερωτήσεις επίπλων καθιστικού

Έπιπλα καθιστικού από DesignPlus
Από τις τελευταίες τάσεις στη σχεδίαση έως τις ανθεκτικές κατασκευές από ξύλο, το DesignPlus είναι εδώ για να σας προσφέρει μοναδικά έπιπλα καθιστικού για το σπίτι σας. Με  τιμές ανάλογης της ποιότητας , είμαστε ο μοναδικός προορισμός σας για ένα high end σαλόνι.

Ποια είναι τα καλύτερα έπιπλα για ένα μεγάλο σαλόνι;
Οσο μεγαλύτερο είναι το δωμάτιο τόσο μεγαλύτερος πρέπει να είναι και ο χώρος του καθιστικού. Μια συνήθης επιλογή είναι καναπέδες γωνία ή σε σχήμα Π. Το κομμάτι που θα τοποθετηθεί ο καναπές σας μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και ως focal point.  Μια άλλη επιλογή είναι να επιλέξετε 2 τριθέσιους καναπέδες απέναντι ο ενας απο τον αλλό και να προσθέσετε 2 πολυθρόνες δεξιά τους και αλλες 2 αριστερά τους. Πραγματικα θα δείξει μεγαλοπρεπές και πολυτελές.

Ποια έπιπλα καθιστικού ταιριάζουν με το μοντέρνο στυλ μου;
Τα έπιπλα διατίθενται σε διάφορα σχήματα, υφές και μοτίβα. Αναζητήστε κομμάτια που περιλαμβάνουν κομψές γραμμές και υλικά. Ο χώρος του καθιστικού που δεν έχει κάποια επιπλέον διακοσμητικά στοιχεία στους τοίχους ή τις οροφές απαιτεί ένα ιδιαίτερο σχεδιασμό σε καναπέ.  Άλλα μοντέρνα έπιπλα καθιστικού, όπως τραπέζια μέσης από γυαλί, μάρμαρο και χρυσό, είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να ενσωματώσετε τις μοντέρνες σχεδιαστικές ευαισθησίες στο χώρο σας. Μπορούν επίσης να προστεθούν πινελιές όπως μεταλλικά γλυπτά και αφηρημένη τοιχογραφία για να δημιουργηθεί αρμονία σε ολόκληρο τον χώρο σας.

Πώς να μεγιστοποιήσετε τις θέσεις σε ένα μικρό καθιστικό;
Ένα μικρό σαλόνι, με το κατάλληλο καθιστικό, μπορεί να δημιουργήσει οικειότητα και ζεστασιά στο σπίτι σας. Για να μεγιστοποιήσετε το χώρο που έχετε, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επενδύσετε σε μικρότερα κομμάτια όπως ένα διθέσιο αντί για τριθέσιο. Στη συνέχεια, μπορείτε να σχεδιάσετε γύρω από αυτό το σαλόνι με πολυθρόνες ιδιαίτερου σχεδιασμού. Εάν χρειάζεστε ακόμη περισσότερα καθίσματα, χρησιμοποιήστε κάποιο σκαμπό που μπορεί να γεμίσει και κάποια τυφλή γωνία στο χώρο σας αλλά παράλληλα θα λειτουργούν ως επιπλέον καθίσματα όταν έρχονται οι επισκέπτες.