ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
2311259430

ταπετσαρίες από επώνυμους designers

Στη DesignPlus αγαπάμε τη διακόσμηση και το στυλ και επιλέξαμε να φέρουμε στην Ελλάδα , επώνυμές ευρωπαικές εταιρίες από ταπετσαρίες και υφάσματα που δημιουργούν moods, ιστορίες και lifestyle. Ανακαλύψτε ένα κόσμο απο εντυπωσιακούς συνδιασμόυς στις πολυτελής ταπετσαρίες και υφάσματα που έχουν χρησιμοποιηθεί και σε φωτογραφίσεις κορυφαίων περιδικών διακόσμησης όπως το ELLE Decoration, The World of Interiors κα.

 Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.  

Οι ταπετσαρίες και τα υφάσματα είναι πλούσια σε λεπτομέρειες με φινίρισμα υψηλής ποιότητας και μοναδικά διακοσμητικά στοιχεία. Σχεδιάζουμε και παράγουμε premium συλλογές εμπνευσμένα από τις παραδόσεις και τη χειροτεχνία των προγόνων μας. Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας που παρέχονται από κορυφαίους κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο. Το φυσικό λινό προέρχεται από το Βέλγιο, το δέρμα προέρχεται από τα καλύτερα βυρσοδεψεία της Ιταλίας, το βελούδινο βαμβάκι είναι κατασκευασμένο στην Αγγλία και το υπόστρωμα ταπετσαρίας παράγεται στη Γερμανία και τη Φινλανδία και εκτυπώνεται στην Τρανσυλβανία.