ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2113331600

Μία πράσινη επιλογή

Η φιλοσοφία της Design Plus και παράλληλα η δέσμευση μας προς τον καταναλωτή είναι να προσφέρουμε προϊοντα τα οποία θα είναι φιλικά προς το περιβάλλον και την υγεία του. Ως εταιρία αναγνωρίζουμε οτι δραστηριοποιούμαστε σε ένα ήδη επιβαρυμένο περιβάλλον και στο πλάνο στρατηγικής μας εντάσουμε δυναμικά αυτό τον παράγοντα. Η βιωσιμότητα είναι το σημείο εκκίνησης για κάθε νέο προϊόν. Από τη σχεδίαση έως τα υλικά, τη συσκευασία, τη μεταφορά και το τελικό κομμάτι, λαμβάνουμε πολλές αποφάσεις που ενισχύουν τη βιώσιμη ανάπτυξη. Αλλά αυτό που πιστεύουμε ότι έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα ΄ετσι ώστε να διαρκούν πολλά χρόνια. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οπόιο οι προμηθευτές μας είναι στην Ευρώπή, και σε αρκετά προϊόντα υπάρχουν χειροποίητες λεπτομέρειες αποφεύγοντας όσο είναι δυνατόν καθετοποιημένες μαζικές παραγωγές.

Προσπαθούμε συνέχως να επιλέγουμε μασιφ ξύλινα έπιπλα που ανταποκρίνονται στις υψηλές σας απαιτήσεις και έχουν την πιστοποίηση FSC. Η πιστοποίηση FSC διασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα, τις ασφαλείς συνθήκες για τους εργαζόμενους και οτι είναι περιβαλλοντικά κατάλληλη ώστε να διατηρείται η βιοποικιλότητα και η παραγωγικότητα.

Στη Design Plus εμπνεόμαστε απο τη φύση που μας περιβάλλει, έτσι διαρκώς προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και να επιλέγουμε έπιπλα με υφάσματα πιστοποιημένα OEKO- TEX. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε μια πολύ υψηλή και αποτελεσματική ασφάλεια προϊόντων, χωρίς επιβλαβείς ουσίες και υλικά, φιλικά για τον άνθρωπο αλλά και το περιβάλλον.

Η οικολογική συνείδηση που διέπει τις αρχές τις εταιρίας μας, δεν σταματά μόνο στην προσπάθεια για τα προϊόντα μας άλλα και τη λειτουργία μας ως επιχείρηση. Ειδικότερα συμβάλλει το σύνολο του προσωπικού της εταιρείας, το οποίο έχει κατανοήσει το γενικότερο στρατηγικό στόχο της μείωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και τις υποχρεώσεις που προκύπτουν για τον καθένα ξεχωριστά. Αναλυτικότερα γίνεται:

1.Βέλτιστη αξιοποίηση των μέσων μεταφοράς και των δρομολογίων που πραγματοποιούν.

2.Εκπαίδευση των οδηγών στην οικολογική και οικονομική οδήγηση.

3.Ενεργειακά αποδοτικότερη λειτουργία των εγκαταστάσεων και χρήση βοηθητικών μέσων με χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

4.Αποτελεσματικότερη διαχείριση των αποβλήτων και των ανακυκλώσιμων υλικών.