ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2113331600

Ανακαλύψτε
μαζί μας
την εμπειρία
του Unique Design

ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΕΣ, ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ
ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ

Η κομψότητα, η διαχρονικότητα, η ποιότητα και τα υλικά είναι οι βασικές μας αξίες όταν διαλέγουμε έπιπλα και διακοσμητικά για την γκάμα των προϊόντων μας. Την στιγμή που συναντάμε την καινοτομία είτε στον τρόπο παραγωγής είτε στο σχεδιασμό σε μία καρέκλα, σε ένα καναπέ, σε ένα φωτιστικό το διαλέγουμε για να σας προσφέρουμε ένα μοναδικό κομμάτι τέχνης στο χώρο σας.

Φωτισμός

Τι είναι το Unique Interior Design

Είναι ένας χώρος που λέει την προσωπική σου ιστορία. Κάθε έπιπλο και κάθε διακοσμητικό που εμπεριέχει τον εαυτό σου μέσα σε αυτό. Είναι το σπίτι σου, το μέρος που ηρεμεί την ψυχή σου και εμπνέει τις αισθήσεις, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είναι ένας χώρος που μας επιτρέπει να ζούμε πιο όμορφα.

Σχεδιάσαμε προσεκτικά τα προϊόντα της συλλογής μας ώστε να καλύπτουν κάθε στιλ διακόσμησης γιατί προτεραιότητα μας ήταν οι ανάγκες των πολύτιμων πελατών μας.

Όπως μας εξηγεί και η διάσημη interior designer Lena Turtuller που έχει διακοσμήσει το σπίτι της με επιλεγμένα έπιπλα από την KARE εκτός από τις απαιτήσεις σε σχεδιασμό και το στυλ ενός χώρου το να νιώθεις όμορφα σε αυτόν είναι εξίσου πολύ σημαντικό. Το glam στοιχείο για την ίδια ήταν όνειρο ζωής έτσι δημιούργησε τον χώρο της με αντικείμενα που λάτρεψε από την πρώτη στιγμή και ήταν κοντά στην προσωπικότητα της.

Γνωρίστε το Interior Perfection

μέσα από τις συλλογές που διαλέξαμε για εσάς

ΣΗΜΕΙΟ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Ένα σημείο εστίασης σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού εκτός από ένα παράθυρο ή ένα τζάκι μπορεί να είναι έπιπλα και αξεσουάρ. Για παράδειγμα, ένας ιδιαίτερος καναπές, φωτιστικό ή ένα τραπέζι του καφέ στο σαλόνι, ή ένα κρεβάτι και ακόμη μια γωνιά ανάγνωσης στην κρεβατοκάμαρα είναι ωραία παραδείγματα για το πώς να χρησιμοποιήσετε τα έπιπλα ως σημείο εστίασης. Ωστόσο χρησιμοποιώντας ενδιαφέροντα αξεσουάρ και τεχνικές όπως διακοσμητικά μαξιλάρια, χαλιά, βάζα, φωτιστικά δημιουργείτε ένα ολοκληρωμένο σύνολο που θα κάνει την διαφορά και θα φέρει την ισορροπία στο μάτι.

Τραπεζάκια μέσης

Χαλιά

ΑΝΑΜΕΙΓNΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟ INTERIOR
PERFECTION

Αναμφίβολα μια πετυχημένη διακόσμηση σπιτιού θα πρέπει να συνδυάζει τα 5 βασικά υλικά δίνοντας στον χώρο τις διαφορετικές υφές και ιδιαιτερότητες του καθενός ξεχωριστά. Συνδυάζοντας το ξύλο, το μάρμαρο, το μέταλλο, το γυαλί και τα υφάσματα μέσα από τα έπιπλα της designplus πετυχαίνουμε την αρμονία στο χώρο ενώ παράλληλα υιοθετούμε την ενέργεια που μας δίνει η φύση με αυτά τα φυσικά υλικά. Με αυτό τον τρόπο για να πετύχουμε το interior perfection επιλέγουμε να δημιουργούμε όλα τα έπιπλα και τα διακοσμητικά για το σπίτι με γνώμονα την ιδεατή αισθητική αναβάθμιση ενός χώρου

Καλωσορίζουμε τα φυσικά υλικά
στο χώρο μας
Παρουσιάζουμε το ΞΥΛΟ

Το ξύλο δεν είναι μόνο ένα σημαντικό υλικό που χρησιμοποιείται δομικά στην αρχιτεκτονική, αλλά και ένα διαχρονικό στοιχείο που χαρακτηρίζει το interior design. Λίγα υλικά είναι τόσο ευέλικτα και προσαρμόσιμα όπως το ξύλο που μπορεί να εφαρμοστεί από ρουστίκ εξοχικές κατοικίες μέχρι και τα πιο σύγχρονα καλλιτεχνικά διαμερίσματα. Στην designplus διαλέξαμε προσεκτικά τα έπιπλα από φυσική ξυλεία τικ, μάνγκο, μπαμπού, βελανιδιά και ακακία θέλοντας να δώσουμε την πραγματική ζεστασιά σε ένα χώρο.

Παρουσιάζουμε το ΜΑΡΜΑΡΟ

Το υλικό που διατηρεί τη γοητεία και την αξία του στο χρόνο.

Το μάρμαρο είναι το μοναδικό υλικό που θα δώσει στο χώρο την πολυτέλεια και τη σοφιστικέ εμφάνιση. Θέλοντας να δημιουργήσουμε μοναδικούς χώρους στο σπίτι σας επιλέγουμε διακοσμητικά αντικείμενα και τραπέζια από μάρμαρο ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της διακόσμησης σας.

Παρουσιάζουμε το ΜΕΤΑΛΛΟ

Οι μεταλλικές λεπτομέρειες στο interior design θα παραμείνουν για πολλά χρόνια και θα προσαρμοστούν σε κάθε χώρο από luxury glam έως industrial. Χρυσό, μπρονζέ, ατσάλι σε ματ ή γυαλιστερή όψη. Στη designplus επιλέγουμε να υιοθετήσουμε στον σχεδιασμό το ανθεκτικό μέταλλο με τέτοιο τρόπο ώστε τα προϊόντα που παραδίδουμε σε εσάς να ξεχωρίζουν.

Παρουσιάζουμε το ΓΥΑΛΙ

Η χρήση του γυαλιού στην διακόσμηση αναβαθμίζει αισθητικά τον χώρο και δημιουργεί την αίσθηση του κενού που παράλληλα είναι ένα πλεονέκτημα ιδιαίτερα σε μικρούς χώρους που θέλουμε να φαίνονται μεγαλύτεροι. Φανταστείτε ένα τραπεζάκι μέσης, ένα γραφείο ή μια τραπεζαρία από γυαλί πόσο εντυπωσιακή φαίνεται στο μάτι σε συνδυασμό με μια ξύλινη καρέκλα ή ένα καναπέ από βελούδο. Στην designplus επιλέξαμε μία ευρεία γκάμα προϊόντων από γυαλί θέλοντας να σας προσφέρουμε αυτό το βασικό υλικό στην τέχνη της διακόσμησης προσαρμοσμένο στον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Παρουσιάζουμε το ΥΦΑΣΜΑ

Το ύφασμα είναι αυτό που ορίζει την ατμόσφαιρα και την διάθεση σε ένα χώρο και η τελευταία πινελιά που θα δώσει το χρώμα. Από το ύφασμα ενός καναπέ, στα διακοσμητικά μαξιλάρια, στις κουρτίνες και στα χαλιά θα το βρούμε σε πολλές και διαφορετικές υφές και χρώματα. Φανταστείτε πόσο διαφορετικά νιώθετε σε μια κρεβατοκάμαρα από μετάξι και βελούδο σε αντίθεση με ένα καθιστικό από βαμβάκι και μπαμπού. Στη DesignPlus καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι το ύφασμα στο χώρο και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό που επιλέγουμε για τα προϊόντα μας.