Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Τα καταστήματα DESIGN PLUS δραστηριοποιούνται στο χώρο του σύγχρονου design από το 1998.

Tα καταστήματα DESIGN PLUS εισάγουν από πιστοποιημένα εργοστάσια του εξωτερικού, έπιπλα, φωτιστικά, και διακοσμητικά που ξεχωρίζουν για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό, την άριστη ποιότητα, και την προσίτη τιμή αγοράς.

Με συνεχή παρακολούθηση όλων των μεγάλων εκθέσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό, αναζητούμε πάντα τις καλύτερες προτάσεις για την κάλυψη των αναγκών σας με έπιπλα για όλο το σπίτι αλλά και ξεχωριστές σειρές επίπλων γραφείου πάντα σε τιμές φιλικές για όλους.

Επισκεφθείτε τα καταστήματα μας και θα ξεχωρίσετε αμέσως τις μοντέρνες γραμμές και το fresh design των επίπλων μας.

Η DESIGN PLUS διαθέτει προς πώληση έπιπλα σπιτιού που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ανθρώπων της εκάστοτε εποχής, και δομούν τους εσωτερικούς χώρους των οικιών τους με επαρκή και ολοκληρωμένο τρόπο.

Η διαμόρφωση εσωτερικών χώρων αποτελεί την ειδικότητά μας την οποία τελειοποιούμε επί 20 συναπτά έτη παρέχοντάς σας έπιπλα σπιτιού για τον οικιακό εμπλουτισμό, περιλαμβάνοντας στους εκθεσιακούς μας χώρους είδη, εμπνευσμένα από διάφορες τάσεις της μόδας.

Η απόδοση υψηλής αισθητικής στους εσωτερικούς χώρους την οποία πετυχαίνουν με ακρίβεια τα είδη που διαθέτει η DESIGN PLUS οφείλεται στην αυστηρή επιλογή που γίνεται σχετικά με αυτά, διαλέγοντας τα καλύτερα έπιπλα σπιτιού, φωτιστικά, έπιπλα γραφείου αλλά και μικροέπιπλα, από πιστοποιημένα εργοστάσια του εξωτερικού.

Τα έπιπλα που διατίθενται, ξεχωρίζουν για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό, την άριστη ποιότητα, αλλά και το κόστος τους το οποίο είναι απόλυτα προσιτό για να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας με άνεση και με πληρότητα.

Η ενημέρωση μας για τις νέες δημιουργίες που κυκλοφορούν στην αγορά, καταλαμβάνει βασικό κομμάτι της δραστηριοποίησής μας, η οποία εφαρμόζεται με την συμμετοχή μας σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις επίπλου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προς αναζήτηση της πιο ποιοτικής και οικονομικής επιλογής για την διαμόρφωση των εσωτερικών σας χώρων.

Επισκεφθείτε την DESIGN PLUS για να πραγματοποιήσετε έξυπνες και ποιοτικές αγορές:

Για το σπίτι σας, εξασφαλίζοντας ανθεκτικά και ποιοτικά έπιπλα που θα αναδεικνύουν τον χώρο σας με το μοναδικό τους design

Για το γραφείο σας, επιλέγοντας άνετη και μοντέρνα επίπλωση που θα εξυπηρετεί την λειτουργικότητα

Για την επιχείρησή σας, προβαίνοντας σε πρωτότυπες και οικονομικές αγορές, αγοράζοντας έπιπλα που θα προσελκύουν και θα ξεχωρίζουν για τις μοντέρνες γραμμές τους

Και όλα αυτά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς! Αποτελούμε τη λύση για την επένδυση των επίπλων σας και εργαζόμαστε για να σας παρέχουμε ποιότητα, σύγχρονο design αλλά και οικονομικές λύσεις!


Καλο να γνωριζετε