ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2113331600

Το ροζ συναντά το χρυσό στη διακόσμηση και τα γεωμετρικά σχήματα το γυαλί. Η συλλογή της KARE SOFT GLAM υπόσχεται ένα μοντέρνο, σικ και άκρως πολυτελές στυλ διακόσμησης για την τραπεζαρία και το σαλόνι.

Το έθνικ είναι ένα είδος διακόσμησης που δεν ακολουθεί κανόνες. Για να υιοθετήσετε αυτό το στύλ στο σπίτι σας δεν έχετε παρά να διαλέξετε αντικείμενα που έχουν να πουν μια ιστορία. Τι εννοούμε με αυτό; Μπορεί να είναι οποιοδήποτε διακοσμητικό ή έπιπλο το οποίο μας θυμίζει μια χώρα και την κουλτούρα της. Από το Μαρόκο, στην Ασία και πάει λέγοντας. Το έθνικ θέλει χρώμα. Μην φοβάστε να αναμείξετε χρώματα και υφές μεταξύ τους.

Κυκλάδες, νησιά που χαρακτηρίζουν το ελληνικό στοιχείο με το μπλε της θάλασσας και το λευκό του ουρανού μας. Τελείως καλοκαιρινό αυτό το στυλ της διακόσμησης. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θα πρέπει να προσέξετε πριν το επιλέξετε για τον χώρο σας. Το κυκλαδίτικο στυλ στη διακόσμηση χαρακτηρίζεται από την λιτότητα, της καμπύλες στις επιφάνειες των αντικειμένων και το βασικό λευκό του χρώμα με μικρές πινελιές σε διακοσμητικά του μπλε και έπιπλα φυσικής ξυλείας και ακατέργαστης όψης.

Τα φυσικά υλικά σε απαλές αποχρώσεις του καφέ, λευκό και πράσινο είναι αυτα που θα φέρουν την ηρεμία και την γαλήνη για τις στιγμές χαλάρωσης και ανεμελίας που αναζητάμε το καλοκαίρι. Στη design plus συγκεντρώσαμε φωτογραφίες για να σε βοηθήσουμε να συνδυάσεις προιοντα απο την καλοκαιρινή μας συλλογή σωστά για ένα τέλειο outdoor αποτέλεσμα.

Η διακόσμηση ενός μικρού μπαλκονιού δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όταν φτάσει η άνοιξη και το καλοκαίρι όλοι θέλουμε να απολαύσουμε τον καθαρό αέρα και τον ήλιο, να πιούμε ένα δροσιστικό αναψυκτικό ή ένα πρωινό καφέ με ένα καλό πρωινό.

Το καλοκαίρι χωρίς αμφιβολία είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου. Ανεμελιά και χαλαρή διάθεση τα χαρακτηριστικά του, έτσι και εμείς στην Design Plus κάναμε κάποιες επιλογές από την γνωστή διεθνής εταιρία επίπλων και διακοσμητικών KARE και Bizzotto που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα μποέμικο σπίτι.

cs-cart licenses, cs-cart add-ons